Nederlands English Franšais Deutsch
    Home
    Glasshopper
    Rondvaarten 
    Arrangementen
    Feesten & Partijen
    Catering
    Thematochten
    Foto's 
    Onze onderneming
    Kalender
    Contact
 
 
 
Wat is de Glasshopper


Glasshopper
De Graafstroom en de Alblas bekijken met een milieuvriendelijke rondvaartboot genaamd de ‘Glasshopper’. De Glasshopper is een rondvaartboot welke elektrisch wordt aangedreven. De boot biedt, door de compleet glazen opbouw, een panoramisch uitzicht. Door het openen van de zijramen is het mogelijk om de stilte van de natuur te laten doordringen tijdens een mooie rondvaart.

Elektrische voorstuwing
De elektrische voeding voor de voortstuwing en het boordnet wordt uit een groot aantal accu´s geleverd. De accu´s worden ´s nachts opgeladen door middel van een walaansluiting (groene stroom). Mocht er tijdens de rondvaart onvoldoende stroom zijn, wordt overgeschakeld op een biodiesel aggregaat.

Toegankelijkheid
De Glasshopper is uitgerust met scala aan voorzieningen voor breed publiek en verschillende doeleinden. Zo is de Glasshopper, door middel van een in hoogte verstelbare oprijplank, bijzonder geschikt voor rolstoelgebruikers.
 
Spudpalen
De Glasshopper is uitgerust met telescopische spudpalen zodat eenvoudig, zonder hulp van extra bemanning, op alle locaties kan worden afgemeerd.

Specificaties: 
Lengte:  24,90 m 
Breedte: 4,20 m
Diepgang:0,75 m 
  
Snelheid:8 km/uur
Voorstuwing:2 x 30 kW  240° draaibare onderwater motoren
Boegschroef:22 kW
Actieradius:6 uur bij maximale snelheid
 8 uur bij 8 km/uurAfvaartadres: Oosteinde 6 ı 2969 AS Oud-Alblas ı telefoon: 06-20432256 ı Fax: 0184-694598 ı e-mail: info@kinderdijkcharter.nl