Nederlands English Franšais Deutsch
    Home
    Glasshopper
    Rondvaarten 
       Particulieren rondvaarten
    Arrangementen
    Feesten & Partijen
    Catering
    Thematochten
    Foto's 
    Onze onderneming
    Kalender
    Contact
 
 
 
Welkom "aan boord"

Dagelijks kunnen wij rondvaarten maken. Het zijn wisselende rondvaarten, afhankelijk van de duur van de rondvaart gaan we naar de wereldberoemde molens van Kinderdijk.
De ‘Glasshopper’ vaart het hele jaar . Ook is het mogelijk buiten de particulieren rondvaarten te bespreken.


Onderweg kunt u aan boord altijd genieten van heerlijke koffie met appelgebak of andere consumpties die er aan boord zijn. U mag uw wensen vooraf kenbaar maken zodat wij kunnen zorgen dat het aan boord is.

 


PARTICULIEREN RONVAARTEN maken wij het hele jaar door !!

Raadpleeg de pagina met de particulieren rondvaarten of kijk op de kalender.


Reserveren kan telefonisch of via de site, vermeldt wel voor welke rondvaart u wilt reserveren.Voor feesten en partijen vraag naar onze speciale prijzen.


De ‘Glasshopper’ vertrekt vanaf Brasserie restaurant ‘De Krom’ in Oud-Alblas richting Kinderdijk. In Kinderdijk kunt u de bezoekersmolen bezichtigen of de  boot verlaten. U kunt er ook voor kiezen om terug te varen naar de plaats waar u bent ingescheept.

Onze Glasshopper
Kinderdijk

Tijdens de rondvaart wordt u uitvoerig geïnformeerd over de bezienswaardigheden van de omgeving. Het schip is sfeervol ingericht; er is een ruim aanbod op het gebied van catering.

Wij bieden een aantal arrangementen voor bedrijven, particulieren, scholen,  touroperators, touringcarbedrijven, cruiseorganisators,  enz.


U kunt dagelijks na reservering inschepen.
 

Voor informatie gelieve contact op te nemen met nummer +31(0)6-20432256.

Wij wensen u een plezierige en behouden vaart.Afvaartadres: Oosteinde 6 ı 2969 AS Oud-Alblas ı telefoon: 06-20432256 ı Fax: 0184-694598 ı e-mail: info@kinderdijkcharter.nl